Fórum > Esti mese - Fórumfolytatásos

garfield_cat 2010. augusztus 21. 20:57

Félek a macskáktól, főleg Lukrécia az, akitől nagyon...

Előző: NAGYMAMA53 - 2010. június 24. 17:07
NAGYMAMA53 2010. június 24. 17:07

Bordó kitűző

.......nélkülem el sem kezdenék... (mondta a kisegér), és a csipkebogyót majdnem félre nyelve, mert ugye evés közben ezért nem beszélünk, hogy félre ne nyeljünk...! Szuperszónikus sebességgel elköszönt, hogy még Ő is össze tudja magát kapni arra a sokat ígérő estére...! Te miért nem jössz?...........

Előző: Zsoozsi96 - 2010. április 02. 13:17
Zsoozsi96 2010. április 02. 13:17

.........ha megtámadnak,akkor majd mi is megtámadjuk őket.-és elmosolyodott.
A többi egér már hazament,hogy megkeressék,amit felszeretnének majd venni a nagy estre.Micike az egérlány és a kisegér maradtak csak ott.Micike megszólalt:-Mi az a szádban?
-Még az erdőben vettem be,ott volt a földön.Nagyon finom,olyan mint egy pötty. :)Eljössz a macska estre?
-Igen,elmegyek,mert.............

rakisaci 2010. március 20. 08:34

Arany kitűző

...hogy együtt menjenek el.Előre félt egy kicsit, hátha ezt a macskák azért találták ki hogy csapdába kerítsenek maguknak egy kis egérpecsenyét.
El is mondta a többieknek, mitől fél, de azok megvigasztalták, hogy felkészülnek erre, és jól elbánnak velük, ha megtámadnák őket.
Azt mondta az egyik:.......

Légy jó mindhalálig!

tolltartó 2010. március 03. 21:17

Arany kitűző

...a minap a főváros utcáin sétálgatva óriási plakátokon hirdetik a következő műsort. Macsakaduett verseny lesz .A rendezvényre szeretettel várnak minden szürke kis egeret ha megígérik tapsolni fognak,de istenigazán.Ugyanis az előadásra a kutya sem kíváncsi,ezért elvárják még a templom egerét is,csak valaki megnézze a műsort. No mit szólsz kisegér? A kisegér nagyon tetszik az ötlet és ugrándozva cincogva elindul értesíteni a többi egeret,.....

helén 2010. február 09. 22:50

Bordó kitűző

...felkapta a fejét,hisz ismerősei a felsorolt hírességek.De ezek hallatán nemhogy nevetett volna,inkább reszketni kezdett,annyira megijedt.
Látta ezt a szegénylegény,és azt is belátta,hogy biz ez nem a legjobb módja volt
annak,hogy megnevettesse a kisegeret.Vakargatni kezdte a kobakját,míg egyszercsak eszébe jutott valami.
.Hallod -e,te kisegér,...

betide 2010. február 09. 22:21

Arany kitűző

...varázserővel bír! Ha én ezzel hármat csettintek, azon nyomban itt terem a világ összes macskája! Természetesen a hírességek is köztük lesznek: Lukrécia, Szerénke, no meg Sziamiau! Meghajolnak előtted és azt mondják:
-Kisegér! Teljesítjük az összes kívánságodat, csak ne bánts minket!
A kisegér.........

Előző: helén - 2010. február 05. 11:36
helén 2010. február 05. 11:36

Bordó kitűző

Épp akkor vetődött arra egy szegénylegény,hamuba sült pogácsával a batyujában.Megtudta,mi a helyzet,máris törni kezdte az agyát.
-Megvan!-kiáltott fel hangosan.-Ettől biztos nevetni fog a kisegérke.
-Hallod -e,te kisegér,van nekem egy olyan ostorom,amelyik...

rakisaci 2010. január 29. 08:24

Arany kitűző

Sok viccet elmeséltek, de egérke egyiken sem kacagott, legfeljebb elmosolyodott. Ekkor elhatározták, hogy mondjon valaki olyan képtelenséget, amitől egérke csodálkozásában a száját is kinyitja, s talán a benne lévő pettyecskék ki tudnak pottyanni belőle.
Mindenki törte a fejét,mi lenne az, amitől akis egéer csodálkozásában eltátaná még a száját is?

Légy jó mindhalálig!

Balukapitány 2010. január 23. 15:21

lagzi lajcsi

Előző: kajlee - 2009. december 20. 11:52
« »

Bejelentkezés

”Hogy miért szeretem? Mert nem csak játék és szórakozás,hanem a múveltséget is fejleszti,emellett az se mellékes,hogy megmozgatja az agysejteket! Egyszóval nagyon jó oldal,mindenkinek csak ajánlani tudom!„

gyongyosii