Kvíz kategóriák
- Ég és Föld
- Élettér
- Gém Klub
- Kaszinó Multiplex
- Könyvvarázs
- Kvízturmix
- Múltbéli Titkok
- Nyelvtörő
- Zenegép
- Ifjú Titánok
- Sport
- Technokrata
Szójátékok
- Asszociál Gém
- Összetoldalék - Gém
- Folytasd a mondást GÉM
- Esti mese - Fórumfolytatásos
- Találós kérdés Gém
- Ország - Város GÉM
- Adj tippet GÉM!
- Kvíz staféta
Kategória elsők
- Magyarország
- Szexualitás
- Kvíz-Kaszinó játék a Kaszinóban
- Barátok közt
- A hetedik Harry Potter könyv
- IQ Teszt kérdések
- Istenek és hősök játékai Trójától Rómáig
- Idegen szavak és kifejezések
- Zene
- Gyerekeknek mindenféle.:-)
- Sport
- Autók
A legjobbak
Pontszám szerint:
Vagyon szerint:
Utolsó 3 hét:
Tegnap:
Fórum > Esti mese - Fórumfolytatásos
.......nélkülem el sem kezdenék... (mondta a kisegér), és a csipkebogyót majdnem félre nyelve, mert ugye evés közben ezért nem beszélünk, hogy félre ne nyeljünk...! Szuperszónikus sebességgel elköszönt, hogy még Ő is össze tudja magát kapni arra a sokat ígérő estére...! Te miért nem jössz?...........
.........ha megtámadnak,akkor majd mi is megtámadjuk őket.-és elmosolyodott.
A többi egér már hazament,hogy megkeressék,amit felszeretnének majd venni a nagy estre.Micike az egérlány és a kisegér maradtak csak ott.Micike megszólalt:-Mi az a szádban?
-Még az erdőben vettem be,ott volt a földön.Nagyon finom,olyan mint egy pötty. :)Eljössz a macska estre?
-Igen,elmegyek,mert.............
...hogy együtt menjenek el.Előre félt egy kicsit, hátha ezt a macskák azért találták ki hogy csapdába kerítsenek maguknak egy kis egérpecsenyét.
El is mondta a többieknek, mitől fél, de azok megvigasztalták, hogy felkészülnek erre, és jól elbánnak velük, ha megtámadnák őket.
Azt mondta az egyik:.......
Légy jó mindhalálig!
...a minap a főváros utcáin sétálgatva óriási plakátokon hirdetik a következő műsort. Macsakaduett verseny lesz .A rendezvényre szeretettel várnak minden szürke kis egeret ha megígérik tapsolni fognak,de istenigazán.Ugyanis az előadásra a kutya sem kíváncsi,ezért elvárják még a templom egerét is,csak valaki megnézze a műsort. No mit szólsz kisegér? A kisegér nagyon tetszik az ötlet és ugrándozva cincogva elindul értesíteni a többi egeret,.....
...felkapta a fejét,hisz ismerősei a felsorolt hírességek.De ezek hallatán nemhogy nevetett volna,inkább reszketni kezdett,annyira megijedt.
Látta ezt a szegénylegény,és azt is belátta,hogy biz ez nem a legjobb módja volt
annak,hogy megnevettesse a kisegeret.Vakargatni kezdte a kobakját,míg egyszercsak eszébe jutott valami.
.Hallod -e,te kisegér,...
...varázserővel bír! Ha én ezzel hármat csettintek, azon nyomban itt terem a világ összes macskája! Természetesen a hírességek is köztük lesznek: Lukrécia, Szerénke, no meg Sziamiau! Meghajolnak előtted és azt mondják:
-Kisegér! Teljesítjük az összes kívánságodat, csak ne bánts minket!
A kisegér.........
Épp akkor vetődött arra egy szegénylegény,hamuba sült pogácsával a batyujában.Megtudta,mi a helyzet,máris törni kezdte az agyát.
-Megvan!-kiáltott fel hangosan.-Ettől biztos nevetni fog a kisegérke.
-Hallod -e,te kisegér,van nekem egy olyan ostorom,amelyik...
Sok viccet elmeséltek, de egérke egyiken sem kacagott, legfeljebb elmosolyodott. Ekkor elhatározták, hogy mondjon valaki olyan képtelenséget, amitől egérke csodálkozásában a száját is kinyitja, s talán a benne lévő pettyecskék ki tudnak pottyanni belőle.
Mindenki törte a fejét,mi lenne az, amitől akis egéer csodálkozásában eltátaná még a száját is?
Légy jó mindhalálig!
Bejelentkezés
”Hogy miért szeretem? Mert nem csak játék és szórakozás,hanem a múveltséget is fejleszti,emellett az se mellékes,hogy megmozgatja az agysejteket! Egyszóval nagyon jó oldal,mindenkinek csak ajánlani tudom!„