Kvíz kategóriák
- Ég és Föld
- Élettér
- Gém Klub
- Kaszinó Multiplex
- Könyvvarázs
- Kvízturmix
- Múltbéli Titkok
- Nyelvtörő
- Zenegép
- Ifjú Titánok
- Sport
- Technokrata
Szójátékok
- Asszociál Gém
- Összetoldalék - Gém
- Folytasd a mondást GÉM
- Találós kérdés Gém
- Ország - Város GÉM
- Esti mese - Fórumfolytatásos
- Adj tippet GÉM!
Kategória elsők
- Magyarország
- Szexualitás
- Kvíz-Kaszinó játék a Kaszinóban
- Barátok közt
- A hetedik Harry Potter könyv
- IQ Teszt kérdések
- Istenek és hősök játékai Trójától Rómáig
- Idegen szavak és kifejezések
- Zene
- Gyerekeknek mindenféle.:-)
- Sport
- Autók
A legjobbak
Pontszám szerint:
Vagyon szerint:
Utolsó 3 hét:
Tegnap:
Fórum > Esti mese - Fórumfolytatásos
...a minap a főváros utcáin sétálgatva óriási plakátokon hirdetik a következő műsort. Macsakaduett verseny lesz .A rendezvényre szeretettel várnak minden szürke kis egeret ha megígérik tapsolni fognak,de istenigazán.Ugyanis az előadásra a kutya sem kíváncsi,ezért elvárják még a templom egerét is,csak valaki megnézze a műsort. No mit szólsz kisegér? A kisegér nagyon tetszik az ötlet és ugrándozva cincogva elindul értesíteni a többi egeret,.....
...felkapta a fejét,hisz ismerősei a felsorolt hírességek.De ezek hallatán nemhogy nevetett volna,inkább reszketni kezdett,annyira megijedt.
Látta ezt a szegénylegény,és azt is belátta,hogy biz ez nem a legjobb módja volt
annak,hogy megnevettesse a kisegeret.Vakargatni kezdte a kobakját,míg egyszercsak eszébe jutott valami.
.Hallod -e,te kisegér,...
...varázserővel bír! Ha én ezzel hármat csettintek, azon nyomban itt terem a világ összes macskája! Természetesen a hírességek is köztük lesznek: Lukrécia, Szerénke, no meg Sziamiau! Meghajolnak előtted és azt mondják:
-Kisegér! Teljesítjük az összes kívánságodat, csak ne bánts minket!
A kisegér.........
Épp akkor vetődött arra egy szegénylegény,hamuba sült pogácsával a batyujában.Megtudta,mi a helyzet,máris törni kezdte az agyát.
-Megvan!-kiáltott fel hangosan.-Ettől biztos nevetni fog a kisegérke.
-Hallod -e,te kisegér,van nekem egy olyan ostorom,amelyik...
Sok viccet elmeséltek, de egérke egyiken sem kacagott, legfeljebb elmosolyodott. Ekkor elhatározták, hogy mondjon valaki olyan képtelenséget, amitől egérke csodálkozásában a száját is kinyitja, s talán a benne lévő pettyecskék ki tudnak pottyanni belőle.
Mindenki törte a fejét,mi lenne az, amitől akis egéer csodálkozásában eltátaná még a száját is?
Légy jó mindhalálig!
Miben segíthetek Nektek? - kérdezi L. Lajos.
Segíts Nekünk kérlek,egérkétől nem tudjuk visszavenni őzike elveszett pöttyét.! Van valami ötleted, amivel egérke száját kinyithatnánk.
Van egy tippem nevettessük meg egérkét, az majd segít kinyitni a száját - mondja L. Lajos. Kitud valami vicceset mondani?
De ez az ember nem akárki volt ám! Ő volt a hatalmas pocakjáról mnéltán híres L. Lajos az állatok közt is sokat hallgatott Dáridó műsorvezetője.
... csak nem tudta megmutatni, hogy mi is akar lenni az a valami, amit bekapott, mivel még a száját sem tudta kinyítni. Azon tanakodtak mindannyian, hogy most mit csináljanak. Úgy döntöttek közösen, hogy elmennek egy emberhez, aki talán tus rajtuk segíteni. El is indultak, mentek, mendegéltek ...
Mindig nézz előre és légy boldog!
Bejelentkezés
”Én azért szeretem a Kvíz-kaszinót, mert megtanít egy csomó hasznos dologra. PL: - a neten való eligazodásra, a net használatára - helyesírásra, odafigyelésre, érhető és kultúrált hozzászólásra - kultúrált, segítő szándékú (nem sértő) vélemény nyilvánításra Továbbá, cikkírással kiélheted írói hajlamaidat és senki sem fog leszólni, ha nem lesz tökéletes a mű. Talán a legfontosabb, hogy mindeközben szórakozol, játszol és barátokat is szerezhetsz. Nekem nagyon tetszik, mindenkinek ajánlom!„