Kvíz kategóriák
- Ég és Föld
- Élettér
- Gém Klub
- Kaszinó Multiplex
- Könyvvarázs
- Kvízturmix
- Múltbéli Titkok
- Nyelvtörő
- Zenegép
- Ifjú Titánok
- Sport
- Technokrata
Szójátékok
- Összetoldalék - Gém
- Asszociál Gém
- Folytasd a mondást GÉM
- Találós kérdés Gém
- Ország - Város GÉM
- Esti mese - Fórumfolytatásos
- Adj tippet GÉM!
Kategória elsők
- Magyarország
- Szexualitás
- Kvíz-Kaszinó játék a Kaszinóban
- Barátok közt
- A hetedik Harry Potter könyv
- IQ Teszt kérdések
- Istenek és hősök játékai Trójától Rómáig
- Idegen szavak és kifejezések
- Zene
- Gyerekeknek mindenféle.:-)
- Sport
- Autók
A legjobbak
Pontszám szerint:
Vagyon szerint:
Utolsó 3 hét:
Tegnap:
Fórum > Adj tippet GÉM!
Minden új hozzászólásban -legyen az játék, vagy a Csevegő- érdemes lejjebb görgetni , s elolvasni az előző/többi bejegyezést is.
A GÉM-ek szabályait mindenképp olvasd el mielőtt használod a játékot !
"Minden kijárat egyben bejárat valahova."
Kedves ÚJ, BELÉPŐ Játékostárs!
Érdemes legelőször a FŐOLDAL és a SZABÁLY -füleket lenyitni, hogy némileg tájékozódj, milyen ez az oldal, hogyan kell játszani és mi mindenre van lehetőséged. ( Balra fenn találod mindkettőt.)
A többi meg majd jön magától..., azaz TŐLED:P:)
Jó lenne, ha a teremtulajok gyakrabban néznének be saját chat-szobáikba. Sok helyen hónapok óta nincs válasz a jelzésekre.
Amit tudsz, azt nem veheti el senki.
Javaslom minden teremtulajnak hogy töltse ki saját termét két okból is:
1.Sok zseton jár érte
2.Rájön saját termének hibáira
Nincs lehetetlen ötlet,véghezvihetetlen feladat,ha bízol benne,hogy meg tudid csinálni sikerül
Játsszatok a Nyelvi játékok topikban! Új játékot találtok. Szabály a Csevegőben!
Én csak tippadó vagyok. Lehet, hogy a tömörítés okán nem voltam elég világos.
Én nem gondolom, hogy valakinek a megoldásokat nyilvánosságra kell hozni, de a kérdésekről, a válaszokról folytathatunk eszmecserét.
Még az is lehet, hogy valamelyik kérdésre több jó válasz is adható! A válaszok lehetnének egy mondatnál hosszabbak is, minden, ami azzal kapcsolatban eszébe jut valakinek. Lényeg, hogy értelmes, normális, építő dolgokról folyjon a szó és ne primitív vitáról.
Természetesen Te vagy a játék tulajdonosa, ezért a döntés a tied, és én azt tiszteletben is tartom. Felejtsd el az egészet!
Cogito ergo sum.
* kiegészítés:
...mivel ez a játékom a beküldéstől / ELFOGADÁSTÓL számítva 4 hónap elteltével jelent meg az oldalon.
Wabama, szia:)
Természetesen Gurnemanz NEM vállalja a bíró szerepét.
Hogy ne kelljen oly sokat visszaolvasnod a Csevegőben (ahol már írtam ezzel a témával kapcsolatosan), ismételni vagyok kénytelen . NEM ÉN VAGYOK HIVATOTT a megoldás közzétételében. És ugye, Mátyás király okos lánya sem vagyok, aki vitt is ajándékot, meg nem is. („ Így közzé is teszi a válaszokat, meg nem is”- írod.)
Azt is meg kell erősítenem, hogy a számból sem szokásom" egyéb testrészt" csinálni…
A javaslatot -mint a válaszból sejthető –a fentebb leírtak miatt nem támogatom.
Végül szeretném tanácsolni, MINDENKINEK. Legyetek türelemmel:) Nyilván előbb - utóbb csak kikerül a megfejtés a nyertesek listájával, a nyereményekkel együtt. Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok: kiknek sikerült megoldani a feladványt. Kiváltképp azért IS, mivel ez a játékom a beküldéstől számítva 4 hónap elteltével jelent meg az oldalon.
Nekem minden variáció jó.
A döntés lényegében Gurnin múlik, neki kell vállalni a döntőbíró szerepét!
Cogito ergo sum.
Bejelentkezés
”Kedvesek az adminok, és nem olyan "faarcúak", meg lehet velük mindent beszélni, rugalmas kezelik a kérdéseket, és valahogy mindig a JÁTÉKOSOK jönnek ki jól, nem pedig az "inkább-nem-érdekel-mit-mondasz-az-van-amit-én-mondok" elv érvényesül, mint sok oldalon... „