Fórum > Adj tippet GÉM!

piszike 2010. július 19. 15:11

piszike vagyok! nekem is nagyon tetszik a kviz kaszino jobb mint a honfoglalo de akadt 1 kis bajom játszotam, és csak 2 zsetonom maradt és nem tudok tovább játszani mit tegyek légyszi segitsetek .köszikie

Zeusznagyi 2010. május 01. 16:15

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Ha hibát találnak a termedbe , ne sértődj meg .

éva61 2010. április 25. 16:19

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Ha hibát találsz a termekben, kedves,emberi szóval hív fel rá a tulajdonos figyelmét, szerintem akkor szívesen és kedvvel javítja ki.

Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.

kinga12 2010. április 09. 15:53

Kék kitűző

Hali ne haragudjatok hogy pont ide irtam de van uj termem!!!!!
A neve "sztarok,csak sztarok"Aki meg szeretne nezni az tegye mert nagyon konnyu!!!
(bocsi)

Kinga

Gurnemanz 2010. március 18. 14:09

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Bármilyen jellegű hibát észlelsz egy kvíz kapcsán-, annak chatjében jelezheted tulajdonosának. A kérdés ID számát ne felejtsd megadni,mivel ennek alapján kereshető vissza.

Gurnemanz 2010. március 13. 16:42

Arany kitűző
Nagypályások közössége

A Csevegőbe írj, ha üzeneted van., vagy beszélgetni szeretnél társaiddal:)
Ha reklámozni szeretnéd az elkészült /aktívált termedet, akkor használd az "Ez itt a reklám helye" topikot:)

Zeusznagyi 2010. március 13. 16:16

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Érdemes kevesebb Kb-tal letölteni képeket, mert ha túl nagy a kép nem lehet kikártyázni, de előfordul, hogy csak a kártyák fele látszik. Ez 80-100 kb-os képelnél nem fordul elő, de a nagyobbaknál igen.

Gurnemanz 2010. március 13. 13:53

Arany kitűző
Nagypályások közössége

A KVÍZEKBEN a hagyományos "macskakörmöt " nem használd, mivel a program nem bírja, s az ilyen mondatot azonnal törli.

Helyette JÓ/ és maradandó az egyes szám felett található 'aposztróf' jel.

Gurnemanz 2010. február 13. 23:09

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Minden új hozzászólásban -legyen az játék, vagy a Csevegő- érdemes lejjebb görgetni , s elolvasni az előző/többi bejegyezést is.

Zeusznagyi 2010. február 13. 22:45

Arany kitűző
Nagypályások közössége

A GÉM-ek szabályait mindenképp olvasd el mielőtt használod a játékot !

« »

Bejelentkezés

”Nos egy szép nagy család, mely 1 éve csak gyarapodik (mind létszámban, mind eszmei értékben).Egy hatalmas vár, amelynek külön szobáiban mindenki "úr"lehet... Akár te is azzal, ha kvíztermet csinálsz, cikket írsz, videót készítesz. „

jamesbond