Kvíz kategóriák
- Ég és Föld
- Élettér
- Gém Klub
- Kaszinó Multiplex
- Könyvvarázs
- Kvízturmix
- Múltbéli Titkok
- Nyelvtörő
- Zenegép
- Ifjú Titánok
- Sport
- Technokrata
Szójátékok
- Asszociál Gém
- Összetoldalék - Gém
- Folytasd a mondást GÉM
- Esti mese - Fórumfolytatásos
- Találós kérdés Gém
- Ország - Város GÉM
- Adj tippet GÉM!
- Kvíz staféta
Kategória elsők
- Magyarország
- Szexualitás
- Kvíz-Kaszinó játék a Kaszinóban
- Barátok közt
- A hetedik Harry Potter könyv
- IQ Teszt kérdések
- Istenek és hősök játékai Trójától Rómáig
- Idegen szavak és kifejezések
- Zene
- Gyerekeknek mindenféle.:-)
- Sport
- Autók
A legjobbak
Pontszám szerint:
Vagyon szerint:
Utolsó 3 hét:
Tegnap:
Fórum > Adj tippet GÉM!
piszike vagyok! nekem is nagyon tetszik a kviz kaszino jobb mint a honfoglalo de akadt 1 kis bajom játszotam, és csak 2 zsetonom maradt és nem tudok tovább játszani mit tegyek légyszi segitsetek .köszikie
Ha hibát találsz a termekben, kedves,emberi szóval hív fel rá a tulajdonos figyelmét, szerintem akkor szívesen és kedvvel javítja ki.
Az ember nem változtathatja meg az életét anélkül, hogy maga is meg ne változna.
Hali ne haragudjatok hogy pont ide irtam de van uj termem!!!!!
A neve "sztarok,csak sztarok"Aki meg szeretne nezni az tegye mert nagyon konnyu!!!
(bocsi)
Kinga
Bármilyen jellegű hibát észlelsz egy kvíz kapcsán-, annak chatjében jelezheted tulajdonosának. A kérdés ID számát ne felejtsd megadni,mivel ennek alapján kereshető vissza.
A Csevegőbe írj, ha üzeneted van., vagy beszélgetni szeretnél társaiddal:)
Ha reklámozni szeretnéd az elkészült /aktívált termedet, akkor használd az "Ez itt a reklám helye" topikot:)
Érdemes kevesebb Kb-tal letölteni képeket, mert ha túl nagy a kép nem lehet kikártyázni, de előfordul, hogy csak a kártyák fele látszik. Ez 80-100 kb-os képelnél nem fordul elő, de a nagyobbaknál igen.
A KVÍZEKBEN a hagyományos "macskakörmöt " nem használd, mivel a program nem bírja, s az ilyen mondatot azonnal törli.
Helyette JÓ/ és maradandó az egyes szám felett található 'aposztróf' jel.
Minden új hozzászólásban -legyen az játék, vagy a Csevegő- érdemes lejjebb görgetni , s elolvasni az előző/többi bejegyezést is.
A GÉM-ek szabályait mindenképp olvasd el mielőtt használod a játékot !
Bejelentkezés
”Nos egy szép nagy család, mely 1 éve csak gyarapodik (mind létszámban, mind eszmei értékben).Egy hatalmas vár, amelynek külön szobáiban mindenki "úr"lehet... Akár te is azzal, ha kvíztermet csinálsz, cikket írsz, videót készítesz. „