Fórum > Adj tippet GÉM!

Gurnemanz 2010. február 13. 23:09

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Minden új hozzászólásban -legyen az játék, vagy a Csevegő- érdemes lejjebb görgetni , s elolvasni az előző/többi bejegyezést is.

Zeusznagyi 2010. február 13. 22:45

Arany kitűző
Nagypályások közössége

A GÉM-ek szabályait mindenképp olvasd el mielőtt használod a játékot !

"Minden kijárat egyben bejárat valahova."

Gurnemanz 2010. január 26. 14:36

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Kedves ÚJ, BELÉPŐ Játékostárs!

Érdemes legelőször a FŐOLDAL és a SZABÁLY -füleket lenyitni, hogy némileg tájékozódj, milyen ez az oldal, hogyan kell játszani és mi mindenre van lehetőséged. ( Balra fenn találod mindkettőt.)

A többi meg majd jön magától..., azaz TŐLED:P:)

Debora 2010. január 17. 11:54

Arany kitűző

Jó lenne, ha a teremtulajok gyakrabban néznének be saját chat-szobáikba. Sok helyen hónapok óta nincs válasz a jelzésekre.

Amit tudsz, azt nem veheti el senki.

real margit 2010. január 10. 12:09

Arany kitűző

Javaslom minden teremtulajnak hogy töltse ki saját termét két okból is:
1.Sok zseton jár érte
2.Rájön saját termének hibáira

Nincs lehetetlen ötlet,véghezvihetetlen feladat,ha bízol benne,hogy meg tudid csinálni sikerül

Zsuzsa néni 2009. december 11. 13:03

Arany kitűző
Gyakornokok háza

Játsszatok a Nyelvi játékok topikban! Új játékot találtok. Szabály a Csevegőben!

wabama 2009. december 07. 16:52

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Én csak tippadó vagyok. Lehet, hogy a tömörítés okán nem voltam elég világos.
Én nem gondolom, hogy valakinek a megoldásokat nyilvánosságra kell hozni, de a kérdésekről, a válaszokról folytathatunk eszmecserét.
Még az is lehet, hogy valamelyik kérdésre több jó válasz is adható! A válaszok lehetnének egy mondatnál hosszabbak is, minden, ami azzal kapcsolatban eszébe jut valakinek. Lényeg, hogy értelmes, normális, építő dolgokról folyjon a szó és ne primitív vitáról.
Természetesen Te vagy a játék tulajdonosa, ezért a döntés a tied, és én azt tiszteletben is tartom. Felejtsd el az egészet!

Cogito ergo sum.

Előző: Gurnemanz - 2009. december 07. 10:43
Gurnemanz 2009. december 07. 10:43

Arany kitűző
Nagypályások közössége

* kiegészítés:

...mivel ez a játékom a beküldéstől / ELFOGADÁSTÓL számítva 4 hónap elteltével jelent meg az oldalon.

Gurnemanz 2009. december 07. 09:53

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Wabama, szia:)

Természetesen Gurnemanz NEM vállalja a bíró szerepét.

Hogy ne kelljen oly sokat visszaolvasnod a Csevegőben (ahol már írtam ezzel a témával kapcsolatosan), ismételni vagyok kénytelen . NEM ÉN VAGYOK HIVATOTT a megoldás közzétételében. És ugye, Mátyás király okos lánya sem vagyok, aki vitt is ajándékot, meg nem is. („ Így közzé is teszi a válaszokat, meg nem is”- írod.)
Azt is meg kell erősítenem, hogy a számból sem szokásom" egyéb testrészt" csinálni…

A javaslatot -mint a válaszból sejthető –a fentebb leírtak miatt nem támogatom.

Végül szeretném tanácsolni, MINDENKINEK. Legyetek türelemmel:) Nyilván előbb - utóbb csak kikerül a megfejtés a nyertesek listájával, a nyereményekkel együtt. Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok: kiknek sikerült megoldani a feladványt. Kiváltképp azért IS, mivel ez a játékom a beküldéstől számítva 4 hónap elteltével jelent meg az oldalon.

wabama 2009. december 07. 08:34

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Nekem minden variáció jó.
A döntés lényegében Gurnin múlik, neki kell vállalni a döntőbíró szerepét!

Cogito ergo sum.

Előző: Zsuzsa néni - 2009. december 06. 22:05
« »

Bejelentkezés

”Kedvesek az adminok, és nem olyan "faarcúak", meg lehet velük mindent beszélni, rugalmas kezelik a kérdéseket, és valahogy mindig a JÁTÉKOSOK jönnek ki jól, nem pedig az "inkább-nem-érdekel-mit-mondasz-az-van-amit-én-mondok" elv érvényesül, mint sok oldalon... „

lucky68