Fórum > Help Desk

Zeusznagyi 2010. február 22. 12:26

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Köszönöm szépen :) Elsősorban országokhoz kapcsolódik, így logikailag jó helyen gondolom .

"Minden kijárat egyben bejárat valahova."

Előző: HelpDesk - 2010. február 22. 12:24
HelpDesk 2010. február 22. 12:24

admin
Hűséges Guru

Kedves Zeusznagyi!
Áttettem a termedet!

Zeusznagyi 2010. február 22. 12:15

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Bár valahol fordítva is van értelme, a Zászlókat a múltbélibe.
Menjen a címerek az Ég és Földbe, köszi:)

Zeusznagyi 2010. február 22. 12:12

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Szeretném , mert azt gondolom a Zászló és Címer szorosan összefügg .
Elnézést a + munkáért :)

HelpDesk 2010. február 22. 12:07

admin
Hűséges Guru

Kedves Zeusznagyi!
Tegnap este nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy melyik kategóriába tegyem a címerek termedet és én a Múltbéli Titkokat választottam. De ha te azt szeretnéd, hogy az Ég és a Föld kategóriába legyen, akkor át fogom oda tenni. Várom a válaszodat!

Zeusznagyi 2010. február 22. 12:02

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Szia ! Kérdezném, hogy a Zászlók nevű terem az Ég és Föld kategóriában van, logikus lenne -e a Címerek termet is odatenni ? Mi a véleményed ?

HelpDesk 2010. február 10. 00:50

admin
Hűséges Guru

Szia, Betti! Bizonyára úgy van, ha ott olvastad, de hogy senki nem fog most ezzel foglalkozni, ebben 99,9999% biztos lehetsz! Még a távoljövőben sem tartom valószínűnek, de erről nem merek biztosan nyilatkozni. Keress egy új cikkírót, ezt javaslom.

sbetti28 2010. február 09. 20:40

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Sziasztok!
Valaki segítsen! Visszaolvastam a felhívások-fórum változatában, hogy a befejezetlen termekre február 01-től szabadrablás van, tehát ahol nincs kint cikk. Én ugyan kaptam a termemhez (olaszból magyart) cikkre felajánlást, de még nem készült el, és a felajánló is "eltűnt", nem látom mostanában az oldalon. Már tavaly is így jártam, ugyanezzel a termemmel. Van valami ötlete valakinek?

Zeusznagyi 2010. február 09. 11:58

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Szia, köszönöm :)

Előző: HelpDesk - 2010. február 09. 00:39
Gurnemanz 2010. február 09. 10:48

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Köszönöm, Help:)

Megérkezett.

« »

Bejelentkezés

”Én meg azért szeretem a kaszinót, mert sok jó kvízt tölthetek ki a kedvenc témáimban: Anime, filmek, Harry Potter...stb... Illetve, mert megcsinálhattam a Tim Burton kvízt, írhattam hozzá cikket is... Nagyon szeretem ezt az oldalt, hiszen kitűnő szórakozás és már a hugom is fanatikus lett (fanatikusabb, mint én):):) „

marycicus