Fórum > Chat nélküli termek hibái

kalaria 2010. június 27. 21:40

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Felthis történelmi termében vagy rossz válaszok vannak, vagy válasz nélkül hagyva....nem írok ID-t, mert nincs türelmem végigjátszani.

laskuci 2010. június 19. 13:16

Arany kitűző

Próbáltátok A világ száz csodája termet, csupa válasz nélküli kérdés! Hogy történik ilyensmi?

helmwige 2010. április 14. 09:00

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Aasene! Ha azt akarod, hogy valóban ki legyen javítva az a hiba, amit észreveszel, vedd a fáradtságot, és írd le legalább a terem nevét. Több mint 10.000 kérdés van fent, nem várhatod el, hogy ennyiből bárki megtalálja! Sőt, a legegyszerűbb az lenne, ha feljegyeznéd a kérdések azonosító ID számát is. Köszi a többi teremalkotó nevében is.

Előző: Aasene - 2010. április 11. 20:36
Aasene 2010. április 11. 20:36

Sziasztok!
Borzasztó helyesírási hibás kérdés jött az előbb, csak emlékezetből:
Ki volt az eggyik legnagyobb népdal gyűjtő?
A válaszokban is volt hiba.
Lehetne ezeket javítani?

jucus0706 2010. március 27. 10:17

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Sziasztok!
Az Ilyen-olyan villámkérdések terem hibái:
Nincs megadva a helyes válasz: ID 55183
ID 55213
ID 55285
ID 55286

Helyesírási hiba ID 55227 ugyanis Kossuth és nem (Kosuth)

Elütési hiba lehet. ID 55206 hiprtomia=hiperonia

Kimaradt szó, hogy a kérdés értelmes legyen: ID 55201 ( eső)
ID 55315 (levegőre)
Pedig nem lenne rossz a terem!
Üdv: Jucus

"Nem az a fontos az ember hány éves.."

helmwige 2010. március 25. 12:32

Arany kitűző
Magasrangúak társasága

Biztosan. Én már simán átlépek minden hibán. Inkább bele se nézek a kevés pontszámú termekbe, mert tudom, hogy azok katasztrofálisak...

Zeusznagyi 2010. március 24. 19:05

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Szia:) ...hogy kitöltsd az idődet, ha már kevés a kérdés :)))

szellősellő 2010. március 24. 18:46

Arany kitűző

Szia Zeusz :) Akkó' meg minek van ez a topic, vajon?

Zeusznagyi 2010. március 24. 18:26

Arany kitűző
Nagypályások közössége

Sztem sem érdemes , én nem is foglalkozom a chat nélküli termekkel , pláne nem írnék. Minek ? :))

szellősellő 2010. március 24. 17:46

Arany kitűző

Mondjuk nem tudom, érdemes-e ide még írni, mert a hibákat a kutya se javítja, de nem bírom megállni, hogy az Általános kérdések teremben az Úri muri írójaként Mikszáthot jelzik (ID 55591), helyesen Móricz Zsigmond ugyebár, az ID 56077 Ausztrália fővárosaként Sidney díszeleg, Canberra se közel, se távol még csak fel sincs tüntetve, vagy hogy az ID 56058 hiedelmek 1 l-lel írandó. Amúgy jópár kérdésre nincs jelölve a helyes válasz...

« »

Bejelentkezés

”Hogy miért szeretem?!? Volt már részem pár hasonló oldalhoz /kvíz oldal/ és eddig ez a messzemenőkig a legszinvonalasabb oldal és ebből én is kivehetem a részem. Ezen felül a szórakozás mellett lehet lehet tanulni, és lehetőség van érdekes és értékes nyereményekre szert tenni. Én ezért szeretem a Kvíz-kaszinót.„

muzamel81